Stråh Handelsträdgård

Logo@2x

En av höstens nyheter är det nya franska märket Le Secret de Manon. Ett litet företag i Provence som tillverkar handtvål, hand och bodylotion och doftljus. Alla produkter är organiska och handgjorda, och distribueras i vackra "apotekarburkar". Dofterna är helt magiska!

Doftljusen finns i två storlekar, det mindre med en brinntid på 25-30 h, det större 35-40 h. Tackvare locket till burken så håller ljusets doft längre. Ljusen är gjorda av 100% naturligt soyavax, doften är baserad på eteriska oljor och veken är av bomull. Soyavaxet är fritt från gifter, brinner renare än vanliga paraffinljus och håller längre.

Tidigare nyhetsinlägg

Stolta återförsäljare av Lilldal 2:10

Lilldal 2:10 är ett koncept som förenar ett konkret behov av praktiska och hållbara arbetskläder med stil och estetik. Visionen är att genom smart design skapa trädgårdskläder som känns självklara att bära vare sig man arbetar i trädgården eller inte.

Läs mer »

LÖKARNA ÄR HÄR!!

Årets lökar är här! Narcisser, tulpaner, Kejsarkrona (som både rådjur och sorkar skyr, perfekt!), amaryllisar, kungsängslilja, snödroppar, krokusar och många fler. Välkomna in och frossa loss bland lökarna! Vardagar 10-17 Lördag 10-14  

Läs mer »

Sparrmania Africana, Rumslind

Rumslind, Sparrmania Africana, så snygg och tillför höjd och fräschör inomhus! Med sina stora, ludna och vackra blad drar den blicken till sig. Helst står den i ett ljust fönster, men inte i direkt solljus. Håll jorden fuktig, men inte blöt. Snygg så det förslår, och här på Stråh går vi alla och sneglar på den!

Läs mer »

Stråh har blivit med blomsterbutik!

Vi är så glada över att välkomna Gerd i vårt gäng! Blomstallet ingår sedan 01.07.2018 i Stråh Handelsträdgård. Det här innebär att vi kan erbjuda våra kunder både trädgårdsväxter, krukväxter och snittblommor.

Läs mer »