Stråh Handelsträdgård

Logo@2x

Lilldal 2:10 designar välsydda kläder som håller länge och åldras med stil. Design och material är noggrant genomtänkta, kläderna är snygga och sköna, man använder dem gärna både i och utanför trädgården.

Kollektionen är designad i Sverige och producerad i Europa, med en strävan att vara så hållbar som det bara går, i alla led. Materialen är noggrant utvalda och så långt som möjligt i ekologisk bomull, linne, canvas, hampa och naturgarvat läder.

Produkterna är framtagna och utprovade av både trädgårdsintresserade och modeintresserade, professionella så väl som glada fritidsodlare, med stort tålamod och omtanke om detaljerna.

Hos oss på Stråh finns nu våra absoluta favoritprodukter: verktygsbältet och förklädet. Vi använder dem dagligen, både på jobb och privat, känner oss rent av lite nakna utan dem! Vi tycker att det här är de perfekta presenterna eller julgåvorna till trädgårdsfantasterna!

Tidigare nyhetsinlägg

Pelargoner på tillväxt!

Även i år driver vi upp sommarblommor i vårt växthus! Pelargoner, petunior och lobelia i både krukor och amplar. Det är ett tidskrävande arbete då allt görs på ”gammaldags sätt” men i gengäld får vi vackra och kraftiga blommor.

Läs mer »

Årets frön är här!

Nu har vi Nelsons frösortiment och ekologiska fröer i butiken! Det finns även drivhus, briketter, jordtermometrar och andra tillbehör. Givetvis även Rölundas såjord!

Läs mer »

LÖKARNA ÄR HÄR!!

Årets lökar är här! Narcisser, tulpaner, Kejsarkrona (som både rådjur och sorkar skyr, perfekt!), amaryllisar, kungsängslilja, snödroppar, krokusar och många fler. Välkomna in och frossa loss bland lökarna! Vardagar 10-17 Lördag 10-14  

Läs mer »

Sparrmania Africana, Rumslind

Rumslind, Sparrmania Africana, så snygg och tillför höjd och fräschör inomhus! Med sina stora, ludna och vackra blad drar den blicken till sig. Helst står den i ett ljust fönster, men inte i direkt solljus. Håll jorden fuktig, men inte blöt. Snygg så det förslår, och här på Stråh går vi alla och sneglar på den!

Läs mer »

Stråh har blivit med blomsterbutik!

Vi är så glada över att välkomna Gerd i vårt gäng! Blomstallet ingår sedan 01.07.2018 i Stråh Handelsträdgård. Det här innebär att vi kan erbjuda våra kunder både trädgårdsväxter, krukväxter och snittblommor.

Läs mer »